21 Temmuz 2009 Salı

ankara ne lan?

asdfjafsja evet. şimdi öğrendiğim kadarıyla ailecek ankara'ya akrabaların yanına gidip bir kaç gün konaklıyormuşuz. eymür gölü'nde mangal yapacakmışız, kızılay'a inmeme izin verilecekmiş afadsfafjafjd. olaya bak, ankara'da kaybolma olasılığımı değerlendiren sevgili ağabeyim bana ankara'nın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgiler verdi. otobüs sisteminden, otobüslerin kaça kadar çalıştığından, kaçta akraba evine girmenin yasal ve adab-ı muaşeret kurallarına uygun olduğundan bahsetti. keçiören'in güzelliklerinden falan da bahsetti.

"orda sigara içmeyeceksin, sigara içeceksen balkona çıkacaksın. içki içmek istersen de kızılay'a inebilirsin. bir de tunalı hilmi'de içilebilecek mekanlar var, tabii melih gökçek bir şeyle yapmamışsa" dedi. adfsadfa siyasi mesajını da verdi.

yahu iki günlük tatilim vardı zaten, onu da ankara'ya akraba ziyaretine giderek mi harcayacaktık ey ağabeyim?

çok kederlendim. bir de ben kendi arabamızla değil, otobüsle gidecekmişim ankara'ya. arabada yer yokmuş. eyvellah pis herif. bunun hesabı sorulur bir gün.

here comes the rain again dinleyeyim bari.

1 yorum:

çingenetor dedi ki...

bi gün herkes ankara'nın gazabına uğrayacaktır.ahhhaaha..eğlendim resmen.buraya geldiğinde gerek akay kavşağıyla,gerekse bilimum çılgınlıklarıyla gökçek'i yakından tanıyacaksın :D
şaka bi yana hacı çok zor günler bekliyo seni.geldiğinde çok sıkılırsan haber et de sefil süfela olma buralarda :D