14 Haziran 2009 Pazar

öss karşıtıyız ama neden?

neden biliyor musunuz? neden? asdfjasfjdsafdj çünkü karşıtız abi. karşıyız yani. düşünün karşıyız işte. yahu karşıtız diyoruz. öss yanlısı bir öğrenci olur mu yeaaaa? olmaması lazım gelir. BİZLERİ YARIŞ ATI GİBİ KOŞTURUYORLAR. sistem çarklarına bizi acımasızca itiyorlar. daha çocuk yaşta bizlerden hayatımızın en büyük kararını vermemizi istiyorlar. BU SINAV ADİL DEĞİL. FIRSATLAR EŞİT DEĞİL.
asdkfasfkas evet öyle. 1243221812 yıldır da fırsatlar eşit değil. bazılarımız eşit değil. bazılarımızın zekası da eşit değil. bazılarımızın babalarının penisboyu da eşit değil. peki bunları ne yapacağız?
ne yapacağız ya? hakkaten bu ACIMASIZ REKABETİ, ADİL OLMAYAN REKABETİ ne yapacağız? size söyleyim, sizlerle eşit şartlar da yarışsaydık bile ben sizleri ezer geçerdim. öyle olurdu. hiç şeyapmayın. bazılarınız illa ki ezilecek küçük anarşistler. bazılarınızı illa ki ezeceğiz. yahu neden ezmeyelim? ezme misiniz nesiniz? hayatınızın her alanı sanki eşitlikliklerle dolu. böyle ağzınız burnunuz, herkesin ağzına burnuna eşit. mi? asdfjasfasjf. iki dakika oturun çalışın işte, car car konuşmaktan ergenlik sendromları yaşamaktan başka bir derdiniz yok. sizin tek derdiniz kendinizi yeterli hissetmemeniz. çünkü sizlerde o mühim şey yok. ne yok? açıklamıyorum, onu da kendiniz bulun, o şey sizde varsa bulunursunuz.

Hiç yorum yok: