19 Ekim 2009 Pazartesi

adı aşkmış,peh!

kavram karmaşasına bir kelime daha eklendi. adı aşk. sevgilisi olmayan hatun repliği gibi geliyor kulağa. yada çok satması umulan bir kitapsıya verilen isim gibi.ama bi dnleyin.

adı aşk'ın içini doldurmaya defalarca niyetlendik. her defasında niyeti bozduk. aşk'ın içi hep gece çıkmalarıyla,gece özlemeleriyle, bir şarkıda hüzünlenmelerle doldu. sanki wish you were here diyebilmek için aşık oluyorduk.

yapacak hiçbir işimiz olmadığında aşık olayım,biraz da şununla takılayım gayesiyle,biraz mantıklıca düşünsek yüzüne tükürmeyeceğimiz insanları kendimize eş ettik. itiraz etmeyin,yaptık bunu. sonra ayrıldık,içtik,hüzünlendik.hepsi birer çizik oldu yüreğimize atılan. (gördüğünüz gibi daha duyarlı mı,güldürüşlü mü yazacağına bile karar veremeyecek kadar dengesiz bir kişiliğe sahibim)

ben ne anlatmak istiyordum ya? ha evet,dostlar, aşk boş zaman uğraşı olmasın artık. kendimizi bir ilişkim yok diye kasmayalım,etrafımızdaki tüm erkeklere-kadınlara potansiyel sevgili gözüyle bakmayalım. daha fazla çirkinleşmeyelim.ol dileğim budur.

Hiç yorum yok: