18 Ocak 2010 Pazartesi

gece gece

içimdeki kurtları bir bir dökecem. bir diğer kıl olduğum durumdan bahsetmeliyim size.

biliyorsunuz eşcinsel dostlarımız var. olsunlar tabi diyecek bir şeyimiz yok, olamaz da. ben bu durumda olumlu yada olumsuz fikir beyan edilmesine karşıyım . dünyanın en olağan şeylerinden biri. meyvelerden çileği değil de, muzu tercih etmek gibi birşey. o yüzden üstünde değerlendirme yapılmasına bile gerek yok.

ama konu bu değil. benim canımı sıkan bir durum var ki, o da eşcinsellerin insanlara kendilerini ifade ederken herşeyden önce eşcinsel kimliklerini ön plana çıkarmaları. sen nesin diye sorsak ( bir -ist'le cevap vermek zorunda değil tabii ki buna) eşcinselim diyecek. herşeyden önce eşcinsel. insanım demez, eşcinselim der. bazı ideolojik gruplar oluştururlar, ya da olanlara dahil olurlar. burdaki tek amaç, tek hareket noktası eşcinselliktir, grup onların eşcinselliğini ispatlamak üzere kurulmuştur.

iyi de canlar, dünyada başka mesele yok mu? şimdi diyeceksiniz ki 'toplum' bu meseleyi kabullenmiyor, o yüzden sürekli dile getirmek zorundayız.ama siz böyle davranarak kendi durumunuzu anormalleştirmiyor musunuz? dünyanın en doğal olayına, dünyanın en doğal tepkileri verilmeli, sürekli seçimlerden dem vurulmamalı, bir şeyi diğerine tercih etmek çok doğaldır, biri size eşcinsel misin diye sorduğunda sadece 'ha evet öyleyim' diye cevap vermeli.

bilmem. ben böyle düşünüyorum.

Hiç yorum yok: