22 Ocak 2010 Cuma

:(

"kar$im n'aber?" (şu kelimeyi yaygınlaştırdığım güne lanet olsun). "iyi ya farma" (bu kelime de dalga unsuru olmaktan çıkıp, acı veren bir şeye dönüştü). "senden n'aber?". "iidir dersler filan" (sorsana dersleri nasılmış? sormayacağım.)

kar$im iyidir. okul filan işte. repeat after me: okul filan işte. kayboldun görünmüyorsun (duygusal anlamda mı?). yüzünü gören cennetlik (metafizik anlamda mı?). hiç sesin çıkmıyor (buranın akustiği iyi değil). baksana ne diyeceğim? (ne tarafa bakayım?)

evde oturmak filan. tv filan. yemek filan. koltuk filan. kahve filan. gazete filan. tavan seyretmek filan. sehpaya ayak uzatmak filan. sandalyenin ön iki ayağını kaldırarak oturmak filan. sigara içmek filan. internet filan. oyun oynamak filan. yalnızlık filan. adam yayınları'nın çok eski bir sayısı filan. cnbc-e filan. e-2 filan. diziler filan. berbat türkçe dublajlar filan. bakkala gidip gelmek filan. şarkı filan. rulokat filan. doğadan poşet çay filan. yorgunluk can sıkıntısı filan. günlerden pazartesi-salı-çarşamba-perşembe-cuma filan. hatıralar filan. komik bir şeyler izlemek filan. kağıda bir şeyler karalamak filan. konuşmak istememek filan. depresyon filan. kendine acındırma ve acıma seminerleri filan. killing the past coming back to life filan. pink floyd filan. mutfakla oda arasındaki mesafe filan. kapı kolunu bastırarak kapıyı açmak filan. kitaplığa ters konulmuş kitabın sayfalarını karıştırmak filan. reklam aralarında ntv izleyerek ülke gündeminden haberdar olma çabası filan. canım hiçbir şey yapmak istemiyor filan. istersen kuş vuralım filan. ısrarla çalan telefon filan. hiç çalmayan telefon filan. duygusallaşmak filan. porno filan. kendimi toparlamalıyım filan. yalanlar filan. üzüntü-sıkıntı-karamsarlık-arabesk ruh hali filan. içki filan. kokoreç-baharat filan. azıcık ilgi gösterilince şımarmak filan. duruşu bozmak filan. hisli şeyler izleme-okuma-dinleme eğilimi filan. aniden enerji patlaması filan. ruh hali: karmakarışık filan.

kar$im iyidir. filan filan filan. filan işte canım (olur öyle filan). zaten can sıkıntısından başka bir şey paylaşabilseydik, en büyük ortak bölenimiz can sıkıntısı olmasaydı filan şimdi dünya turu-yabancı dil kursu-sportif faaliyetler-gecelere akmalar-partiler filan yapıyor olacaktık. sonra: süper eğleniyorum-çok gülüyorum-fotograflarda azıcık daha güzel çıkmalıyım (şu açıdan çekse daha iyi)-aman be yeaa-sevgilimle aram çok iyi-nazar değmesin-ciddi düşünüyoruz-seviyorum abi filan. bir kapı kapanır diğeri açılır-ben de öyle düşünüyorum-sabır filan.

ne diyeyim hüzünlü olunca hiç, mutlu olunca hiç mi hiç çekilmiyor(sunuz) filan. iki arada bir derede olduğunuzda da hiç mi, biraz mı çekilmiyor(sunuz) karar verebilmiş değilim.

2 yorum:

anonymous dedi ki...

karar verebildin mi?

olur oluryan dedi ki...

orta şekerli olmalarının advers etkilerinin daha az olduğuna karar verilmiştir.